CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL I VII CONGRÉS


La Comissió Executiva, en la seva reunió del dia  22 de març de 2022, acordà convocar l’Assemblea General i el VII Congrés, ambdós de caràcter ordinari, d’acord amb el que es determina als Estatuts del partit. Amb la present convocatòria queda obert el període pre-congressual que es desenvoluparà segons els següent calendari:

25 d’abril

Distribució a tots els afiliats i col·laboradors de la present convocatòria que obri el període pre-congressual. Amb aquest acte comença el termini previst als estatuts per:

  1. Presentació de propostes per debatre a l’Assemblea General segons el que s’estableix a l’article 48 dels Estatuts.
  2. Presentació de propostes per a la inclusió a l’Ordre del Dia del Congrés, amb els requisits que s’esmenten a l’article 43 dels Estatuts.
  3. Presentació de candidatures a la Presidència, la Secretaria General, l’Administració, la Tresoreria i les Vocalies de la Comissió Executiva; a la Comissió Electoral i a la Comissió de Conflictes; tal i com recull l’article 14 punt 2, les persones afiliades tenen el dret de “ser elector i elegible per als òrgans de govern, representació i consulta de la Unió Independents d’Artà”. Igualment, tal i com recull l’article 18 dels Estatuts, les persones simpatitzants “tenen dret a participar als òrgans de direcció de
  4. Unió Independents d’Artà”.
  5. Les persones afiliades o simpatitzants que vulguin presentar-se a la presidència d’UIA, d’acord amb l’article 65 dels estatuts, ho faran juntament amb tres persones més, de les quals una d’elles, en cas de ser elegida la candidatura, haurà d’assumir el càrrec de la secretaria general, una altra el d’administració i una altra el de tresoreria. La candidatura es presentarà a l’enllaç.
  6. Les persones  que vulguin presentar-se als càrrecs de vocals –quatre- i a la comissió Electoral -tres-  i de Conflictes -tres_ ho faran individualment. Les persones que vulguin fer ús d’aquests drets ho podran realitzar en format digital a l’enllaç.
  7. L’assemblea i el congrés estaran oberts a la participació de tota la ciutadania. Per participar-hi basta emplenar el formulari d’inscripció. Les persones afiliades i simpatitzants no cal inscriure’s.

3 de maig

Data pel final del termini de presentació de propostes. A les 24:00 hores, acaba el termini de recepció de propostes, tant per a l’Assemblea General com per al VII Congrés.

7 de maig

Distribució entre les persones afiliades i simpatitzants de l’Ordre del Dia i la Documentació que s’esmenta a l’article 46 (Assemblea General) i a l’article 42 (Congrés). La publicació de l’ordre del dia del Congrés permetrà a afiliats i simpatitzants  exercir el dret a presentar propostes d’inclusió, d’acord amb el que estableix els articles 43 i 48.

17 de maig

Acaba el termini per a la presentació d’esmenes a les ponències i de candidatures als òrgans de direcció i representació. Les esmenes es poden presentar aquí.

21 de Maig

Celebració dels actes a la sala del Teatre d’Artà.

A les 17:00, inici de l’Assemblea General.

A les 18:30, inici del VI Congrés.

A les  20:00, aproximadament, cloenda

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s