CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL 2018 I VI CONGRÉS


La Comissió Executiva, en la seva reunió del dia  25 de setembre de 2018, acordà convocar l’Assemblea General i el VI Congrés, ambdós de caràcter ordinari, d’acord amb el que es determina als Estatuts del partit. Amb la present convocatòria queda obert el període pre-congressual que es desenvoluparà segons els següent calendari.

26 de setembre

Distribució a tots els afiliats i col·laboradors de la present convocatòria que obri el període pre-congressual. Amb aquest acte comença el termini previst als estatuts per:

a) Presentació de propostes per debatre a l’Assemblea General d’afiliats segons el que s’estableix a l’article 37, punt 5.

b) Presentació de propostes per a la inclusió a l’Ordre del Dia del Congrés, amb els requisits que s’esmenten a l’article 33.

c) Presentació de candidatures a la Presidència,  Vocalies i Comissió d’Ètica i Garanties; tal i com recull l’article 7 punt 2,  els afiliats tenen el dret de “ser elector i elegible per als òrgans de govern, representació i consulta de la Unió Independents d’Artà”.

d) L’assemblea i el congrés està oberta a la participació de tota la ciutadania. Per participar-hi basta emplenar el següent formulari d’adhesió

Els afiliats no cal inscriure’s.

5 d’octubre

Data pel final del termini de presentació de propostes. A les 24:00 hores, acaba el termini de recepció de propostes dels afiliats, tant per a l’Assemblea General com per al V Congrés.

8 d’octubre

Distribució entre els afiliats i col·laboradors de l’Ordre del Dia i la Documentació que s’esmenta a l’article 35 (Assemblea General) i a l’article 32 (V Congrés). La publicació de l’ordre del dia del Congrés permetrà als afiliats  exercir el dret a presentar propostes d’inclusió, d’acord amb el que estableix l’article 33.

15 d’octubre

Acaba el termini per a la presentació d’esmenes a les ponències i de candidatures als òrgans de govern i representació.

Es podran fer arribar a través del Formulari d’esmenes

20 d’octubre

Celebració dels actes a la sala del Teatre d’Artà.

            A les 17:00, inici de l’Assemblea General.

            A les 18:30, inici del VI Congrés.

            A les  21:00, aproximadament, cloenda i refrigeri.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s