CONTINUAM REIVINDICANT LA RECUPERACIÓ DEL TREN DE LLEVANT


Les agrupacions de MÉS per Mallorca a la comarca de Llevant, així com els Independents d’Artà,  reclamen novament al Govern de les IB que faci tot el possible per fer realitat la recuperació del Tren de LLevant.

Les agrupacions entenen que la situació actual, amb la nova presidència del Govern espanyol en mans del PSOE, ha de fer possible que aquesta petició formi part de les propostes formals que se presentaran al nou Gobierno a Madrid.

Cal recordar que l’any 2008 es va signar un conveni ferroviari que permetia, entre d’altres inversions, la línia ferroviària del Llevant. Quan les obres ja estaven iniciades el Govern espanyol va deixar de pagar el conveni i aquest va acabar la seva vigència a la legislatura passada. Dels 443 milions promesos en varen arribar poc més de 50. Per tant ara és el moment de tornar posar damunt la taula un conveni ample i ben dotat que permeti al Govern de les IB reanudar les obres i iniciar-ne d’altres, com ara la línia sa Pobla-Alcúdia.

Aquesta recuperació del tren suposa per la zona llevantina una gran inversió en connectivitat. Aquesta qüestió duu massa temps dins un calaix arraconada i és hora de fer una inversió útil i justa per a les Illes Balears.

Guanyaríem en sostenibilitat i en mobilitat.

 Regidors i regidores de Més per Mallorca i Independents d’Artà

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s