Independents d’Artà escullen la candidatura per a les eleccions municipals de 2019


Dissabte passat, dia 26 de maig, es va celebrar la votació de les primàries que els Independents d’Artà havien organitzat. Des del novembre de 2017, en què l’Assemblea del partit va aprovar el Reglament que havia de regir tot el procés, s’havien anat perfilant les diferents opcions que es presentaven en aquestes primàries. Durant el capvespre, entre les 16 i les 20 hores, al teatre d’Artà i a l’escoleta de la Colònia de Sant Pere, els electors varen poder anar escollint els candidats que conformaran la candidatura per a les eleccions municipals de l’any que ve.

Només hi havia una candidata per encapçalar la llista, de manera que en aquest lloc no hi hagué votació, ja que així ho preveia el reglament. Així les coses, na Macu Moreno, esdevindrà la cap de llista per encapçalar la candidatura dels Independents. En canvi, per completar la resta de llista, hi havia 10 aspirants, 6 homes i 4 dones. Segons el reglament, s’havien d’escollir, fins a un màxim de tres, tants d’homes com de dones.

Una vegada fet l’escrutini de les dues meses, tant del vot telemàtic com del presencial, els resultats varen ser els següents:

 

Maria Pastor Gelabert: 359 vots.

Jaume Alzamora Riera: 315 vots.

Assumpció Santandreu: 203 vots.

Marta Gili Lorenzo: 176 vots.

Jeroni Esteva Alzamora: 136 vots.

Toni Ferragut Gili: 126 vots.

Miquel Esteva Villalonga: 122 vots.

Pilar Perona Prieto: 113 vots.

Miquel Àngel Tous Real: 99 vots.

César Cano Vaquer: 52 vots.

 La propera passa serà la presentació dels candidats, el proper dissabte dia 9 de juny, que coincidirà amb la celebració de les primàries de Més per Mallorca per escollir els seus caps de llista al Parlament i al Consell de Mallorca.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s