ELS CANDIDATS I LES CANDIDATES A LES PRIMÀRIES D’UIA ES PRESENTEN PERSONALMENT


Després del sorteig que va fer la comissió de primàries per decidir l’ordre en què serien presentats els candidats i les candidates per UIA a la llista electoral per a les eleccions de 2019, cada candidat i candidata se’ns presenta per tal que els coneguem millor i per tal de convèncer al major nombre d’electors perquè dia 26 de maig els donin suport.

Moreno Mayal Inmaculada Hola som na Macu, una dona artanenca de naixement que procura estar sempre a punt per la feina. Estim el poble d’Artà i els seus habitants. Compartesc les seves alegries i les seves preocupacions.

He decidit fer una passa molt important i valenta.  Estic convençuda que fent feina en equip, amb ganes, amb perseverança i amb esforç aconseguirem un poble millor.

Aquest compromís serà la meva motivació per fer feina per Artà.

 

Perona Prieto Maria Pilar Hola,

Som na Pilar Perona.

Empresària i comerciant .

M’he presentat a la candidatura d’UIA, perquè vull millorar el nostre poble, i per això fan falta persones amb ganes de fer feina, i jo pens que puc ser una d’elles.

Tous Real Miquel Àngel Hola, som en Miquel Àngel Tous i som tècnic superior en animació d’activitats físiques i esportives.

Em present a les primàries d’UIA, perquè vull començar a fer feina pel nostre municipi i implicar-me a millorar el dia a dia dels artanencs.

Crec amb la feina amb equip, cosa necessària per  realitzar bona feina, i amb el grup que som no dubt de la gran tasca que podem realitzar d’ara endavant.

Esper aportar bones idees i el meu compromís amb tot allò que pugui ajudar.

Cano Vaquer Cesar Amador Hola som en César Cano. A hores d’ara treball a la construcció, una activitat que ja coneixia igual que  jardineria i fusteria. En els últims anys m ‘ he dedicat a activitats de gimnàs com a empleat i després com a emprenedor autònom per muntar una sala d’activitats dirigides i esportives. Em present a les primàries d’UIA per implicar-me i treballar en benefici del poble i formar part d’un gran equip i d’una manera diferent de fer política més propera a tots els veïns del municipi.
Pastor Gelabert Maria Som na Maria Pastor, una artanenca que estim el meu poble, que sent un fort compromís amb les causes socials i culturals i que defens per davant de tot la participació ciutadana.

Tenc ganes d’aportar al nostre poble els coneixements i experiències que he viscut i après fora, treballant en l’àmbit social i cultural a Barcelona i ara a Eivissa.

La meva intenció és impulsar la igualtat social, cultural i de gènere, fomentar l’educació, entesa en el seu sentit més ampli, i motivar la participació i implicació ciutadana en tot aquest procés.

Ferragut Gili Antoni Hola, soc en Toni Ferragut. Soc quasi comunicador i periodista. Vaig decidir presentar-me perquè crec que ara és més necessari que mai prendre part en la política i sobretot, que ho fem el jovent. Vull treballar per Artà i pels artanencs i el fet de ser el candidat més jove m’obliga a preocupar-me especialment per les inquietuds d’aquest col·lectiu que, en molts casos, és oblidat en moltes de les decisions que es prenen al consistori. M’interessa també tot el món de la premsa i de la cultura; especialment d’àmbit local. Pens que moltes vegades ens queixam però no feim res per solucionar la situació, i ara hi ha aquesta oportunitat per poder aportar el meu granet d’arena cap al canvi.
Esteva Villalonga Miquel Som en Miquel Esteva, i m’agradaria que la meva candidatura per al grup Independents d’Artà vagi lligada a la meva passió per  l’esport i a la meva preocupació per la preservació del territori.

Aquesta nova manera d’entendre la política i fer-la oberta a tota la ciutadania m’engresca especialment perquè crec que pren, definitivament, un camí més ferm cap a la igualtat social i la participació i implicació ciutadanes. I és des d’aquest lloc des d’on voldria adquirir un

compromís amb el meu poble i la meva gent, i fer feina perquè aquest projecte Independent vagi endavant.

Santandreu Ginard Maria Assumpció Som n’Assumpció Santandreu. Tres paraules em defineixen: dona, treballadora i somniadora. No som nova en formar part d’una llista electoral i aquesta legislatura form part d’un equip de cinc regidors que treballam fermament dins l’Ajuntament pel projecte que presentàrem ara fa tres anys el grup d’Independents. Em present en aquest procés de primàries perquè estic convençudíssima que són les persones que amb ganes de construir, il·lusió per treballar, emoció per aprendre i responsabilitat per gestionar que fan créixer un poble. És per aquest motiu que som companya de viatge en aquest engrescador procés.
Esteva Alzamora Jeroni Bones, sóc en Jeroni Esteva. Me dedic a l’hostaleria i des de ben jove sempre he estat vinculat a l’esport.

Me present a les primàries d’UIA per poder-me implicar amb el nostre poble i per donar resposta a les inquietuds i necessitats que tenim els artanencs, sense deixar de banda els interessos que tenim els joves en comú.

Crec en la necessitat de fomentar la participació ciutadana i és per això que apost per aquesta nova manera de fer política. Veig necessari el compromís i les ganes de fer feina per millorar Artà, i a mi no me’n falten.

Em compromet a aportar tot el que estigui al meu abast per vetllar pel benestar dels artanencs i del nostre poble.

Gili Lorenzo Marta Hola, som na Marta Gili i som mestra.

He decidit presentar-me a les primàries per intentar fer feina per millorar, dins el que sigui possible, certs aspectes dins el nostre poble.

Tot i que m’ha sorprès aquesta llista tan jove, crec què les ganes de fer feina són uns dels aspectes més importants i no pos en dubte que tothom en té moltes.

Esper poder aportar idees i em compromet a fer tot allò que estigui al meu abast.

Alzamora Riera Jaume Som en Jaume Alzamora. He estat batle i regidor a l’ajuntament d’Artà. Me present a aquestes primàries per compartir la meva experiència en la gestió pública. Però, i sobretot, per donar suport i ànims a l’equip que liderarà el destí de l’ajuntament la propera legislatura. En el meu vocabulari les paraules com equip, col·laboració, simpatia, planificació, lideratge, empatia, positivisme, participació, escoltar, comunicació, confiança o eficàcia són les que ens fan avançar i créixer com a societat. Serà la meva aportació a aquest grup! Ànims i endavant!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s