Precs i preguntes del mes d’abril


Moltes paraules i poca feina…

Tornam a demanar sobre els excrements de cans a la via pública. UIA ja hem presentat dues mocions als plenaris per tal que es duguin actuacions / solucions en aquest sentit, ja que és un fet evident i una queixa constant dels ciutadans. Les nostres propostes no anaren endavant i hi insistim per aquesta altra via. L’equip de govern només s’omple la boca dient que hi estan fent feina, però a la pràctica no s’aprecia cap canvi.

El mateix passa amb el tema de l’ocupació de la via pública. En diferents plenaris UIA hem insistit que és delimités l’ocupació de la via pública dels locals situats a la plaça del Conqueridor; si no és posa fil a l’agulla en aquest sentit, la plaça i el carrer ciutat serà un descontrol d’ocupació. L’equip de govern dona la mateixa resposta: hi estam fent feina. Però el problema hi segueix essent. Moltes paraules i poca feina.

Pareix mentida també que el mobiliari urbà, especialment el del carrer Ciutat, estigui en les males condicions que està. Encara s’espera que arribi el material per poder fer el canvi. Una altra vegada, moltes paraules i poques actuacions. I falta de planificació.

Descontrol, desorganització i poca feina en equip…

Demanàrem a quina hora del vespre comença la recollida de residus. Resulta que ha de començar després de les 12 de la nit i detectàrem que moltes vegada ho fa abans d’aquest horari. El regidor responsable no en sabia res, ni en tenia constància.

També és sonada la desorganització que hi ha hagut amb la planificació de la fira Artalaiòtica i la diada que havien organitzat les quatre Amipas del municipi. Els dos actes s’havien agendat pel mateix cap de setmana i, el més escandalós, és que un no sabia de l’altre. Des de l’Ajuntament no ho havien previst? Cada àrea fa feina pel seu vent, de feina en equip: res de res. És cert que el batle va assumir tota la responsabilitat i l’errada i va demanar disculpes. Només faltaria. Però vos ben asseguram que no va actuar així la regidora Aina Comas, que en forma de rabieta i potadeta va retreure a UIA que no assistíssim a cap acte de la fira i que només esperàvem per retreure els errors. També ens acusà d’oposició irresponsable i destructiva. Des d’UIA la justificació de la regidora demostra encara més el seu tarannà: descontrol i desorganització en fets i paraules.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s